
Солянка
Ingredients for the recipe
Ingredients
Akvulya Still Water 2l
2 л.
Gutsulska Syla Hutsul Style Beef 350g
300 г.
Boiled-Smoked Turkey Sausage
200 г.
Smoked Boiled Royal Ham High Grade
200 г.
Vegitaliya Veganosy Vegan Boiled-Smoked Sausage 300g
200 г.
Packed Potatoes
250 г.
Carrots
100 г.
Packed Onion from 3kg
60 г.
Polan Pickled Cucumbers 670g
3 шт.
Charm Canned Mushrooms 920g
1 банка
Lemon
1 шт.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
1 ст. л.
KhMZ Sour Cream 20%
150 мл.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
2 ст. л.
Preparation steps
01
Зварити з яловичини бульйон (приблизно 80-90 хвилин). М'ясо вийняти, охолодити, порізати на маленькі шматочки і покласти назад в бульйон.
02
Нашинкувати цибулю і обсмажити на олії до золотистого кольору. Після додати натерту моркву і пасерувати разом в томатній пасті ще 5 хвилин.
03
У киплячий бульйон покласти овочеву засмажку і нарізану картоплю.
04
Нарізати кубиками ковбасу, шинку, сосиски і злегка обсмажити на олії.
05
Солоні огірки нарізати невеликими кубиками або соломкою.
06
У киплячий бульйон додати м'ясні продукти і огірки. Варити солянку на маленькому вогні до готовності картоплі.
07
Додати нарізані маслини, тонкі скибочки лимона, сіль, перець за смаком. Прогріти 1-2 хвилини.
08
Готову солянку зняти з вогню і дати настоятися 10 хвилин.
09
Подавати на стіл зі сметаною (можна посипати зеленню).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)