
Болгарський суп
1
Ingredients for the recipe
Ingredients
Food Studio Chicken Broth 500ml
3 л.
Bell Pepper
5 шт.
Pink Tomato in Packing
5 шт.
Packed Potatoes
4 шт.
Steamed Rice
100 г.
Garlic
3 зубчики
Onion
1 шт.
Homemade Butter
50 г.
Carrots
1 шт.
Preparation steps
01
З курки зварити бульйон, м'ясо вийняти.
02
Цибулю почистити і дрібно порізати, моркву потерти на крупній тертці. Болгарський перець очистити від насіння і нарізати тонкою соломкою.
03
Часник натерти на дрібній тертці. Помідори порізати дрібними шматочками.
04
На сковороді розігріти олію. Обсмажити цибулю, моркву і перець. Додати помідори і часник. Протушкувати пару хвилин.
05
Рис промити. Картоплю почистити і нарізати шматочками.
06
Курячий бульйон довести до кипіння, додати картоплю і рис. Варити 10 хвилин. Додати в суп овочеву заправку. Варити до готовності овочів.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)