
Баранина по-мексиканськи
Різні кухні світу по-своєму дивують стравами, які приготовані на основі єдиних продуктів. Наприклад, баранина вона, навіть, і в Мексиці баранина, і в Україні вона баранина. Але способи її приготування в різних країнах відрізняються. Адже, насправді скільки існує рецептів приготування баранини - незліченна кількість. Ось і сьогодні ми пропонуємо вам приготувати баранину особливим мексиканським способом. Мексиканська кухня в принципі відрізняється деякими особливостями, з яких можна виділити достатньо гостру складову страв і наявність у стравах багато овочів і екзотичних фруктів. Баранина по-мексиканськи покликана, щоб переконати вас у цьому. Вона вас порадує гостреньким і екзотичним смаком.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
0, 5 ст.
Don Simon Pineapple Juice 1l
0, 5 ст.
Eco Ground Coriander
8 ст. л.
Lamb Rib
700 г.
Red Chili Pepper
3 шт.
Avocado 500g
1 шт.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
2 ст. л.
Onion
1 шт.
Pita 300g
6 шт.
Warsaw Salad
1 шт.
Salt Egypt
за смаком
Garlic
3 зуб.
Tomato
1 шт.
Packaged Green Peppers
1 шт.
Preparation steps
01
Баранину нарізати тонкими смужками поперек волокон.
02
Змішати вино, ананасовий сік, мелений коріандр, порізаний на маленькі шматочки перець чилі і часник.
03
Додати м'ясо і маринувати 1 годину.
04
Потім почистити і порізати невеликими шматочками авокадо і помідор.
05
Нагріти сковороду, додати олію. За допомогою ложки-шумівки вийняти шматочки м'яса з маринаду, перекласти в сковорідку і смажити з додаванням цибулі та болгарського перцю протягом 2-3 хвилин до зміни кольору м'яса.
06
Розкласти салат по краю тарілки, викласти зверху суміш із авокадо і помідорів. Зверху викласти м'ясо.
07
Подавати з лавашем.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores