Бабка картопляна - Image

Бабка картопляна

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Напевно багато хто пробували або хоча б чули про домашню бабку з локшини. Багато хто з бабусь робили так свого часу. Причому локшину вони теж робили самостійно, а потім запікали її (в печі або в духовці). Рецепт бабки з картоплі трохи простіший, ніж з локшини, бо не треба витрачати час, щоб замісити тісто. Але зате з додаванням курки в страву, вона стає більш насиченою. В принципі, об'єднати курку і картоплю - це чи не найвдаліший варіант. Вони разом - це завжди смачно і ситно. До того ж під час запікання картопля має дуже приємний смак, який м'ясо добре доповнює. А цибуля надає соковитість і аромат. То ж страва - якраз для смейної вечері.

Ingredients for the recipe

Packed Potatoes
55.20

Packed Potatoes

per 1 kg

Ingredients

Packed Potatoes

12 шт.

Onion

3 шт.

Pork Brisket

150 г.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Грудинку дрібно нарізати. Цибулю нарізати тонкими напiвкiльцями.

02

Грудинку обсмажити на сухій розігрітій сковорідці до золотистого кольору. Додати цибулю і ще трохи посмажити.

03

Картоплю та цибулю, що залишилася натерти на дрібну тертку. Вiдкинути на сито і дати стекти зайвiй рідинi.

04

Потім в картоплю додати сіль і цибулю з грудинкою. Добре перемішати.

05

Перекласти масу у вогнетривкий посуд і поставити в духовку запікатися на 30 хвилин при температурі 190°С.

06

Подавати зі сметаною.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min