Cалат з креветок та огірків по-китайськи - Image

Cалат з креветок та огірків по-китайськи

Number of servings: 3Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

Досить оригінальний салат в китайському стилі. Салат на смак в міру гострий і трохи солодкий за рахунок цукру і ніжного солодкуватого м'яса креветок. Найкраще в цьому салаті використовувати королівські або тигрові креветки, які будуть добре прикрашати його. Виглядати готовий салат буде дуже ефектно. Це проявляється в першу чергу в колірному поєднанні салатового кольору огірків і зелені і ніжно рожевого кольору креветок. За бажанням можна додати в салат селеру і скропити лимонним соком. Креветки можна відварити або ж використовувати гриль. Загалом вийде дуже смачно, корисно і поживно. Приємного апетиту!

Ingredients for the recipe

Ellada Balsamic Vinegar 150ml
248.30 - 263.40

Ellada Balsamic Vinegar 150ml

150 ml

Ingredients

Ellada Balsamic Vinegar 150ml

10 мл.

Shrimps 90/120

500 г.

Pickled Cucumbers

300 г.

Vash Tsukor Sugar 10kg

5 г.

Salt Egypt

за смаком

Fresh Greens Mix 100g

20 г.

Novus White Horseradish 200g

10 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

10 мл.

Preparation steps

01

Креветки відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити їх. Огірки помити, очистити, нарізати тонкими пластинками. Зелень помити, просушити, подрібнити.

02

Змішати оцет, олію, хрін, цукор, сіль. Замаринувати в цій заправці огірки мінімум на 10 хвилин. У салатник викласти огірки, зверху креветки і посипати зеленню.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min