
Печериці з мідіями у вершках
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ukrainski Pecherytsi Kremovi Champignons 500g
300 г.
Spicy Mussels
300 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
100 мл.
Onion
1 шт.
Metro Chef Cutted Thyme 60g
1 гілочка
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
за смаком
Preparation steps
01
Печериці промити, нарізати пластинками. Цибулю нарізати кубиками.
02
Гілочку сушеного чебрецю прогріти в олії на сковорідці. Разом з чебрецем обсмажити до прозорості цибулю. Гілочку вийняти.
03
Додати на сковороду подрібнені гриби. Перемішати, на великому вогні обсмажити все разом 3 хвилини.
04
Додати мідії, перемішати, обсмажити все разом 5 хвилин.
05
Влити вершки. Довести до кипіння. Додати сіль і перець. Перемішати. Залишити на невеликому вогні під кришкою на 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)