
Картопляні котлети з червоною квасолею
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
1 кг.
Carrots
3 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
2 ст. л.
Aro Ground Red Chili Pepper 250g
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Carmencita Provence Herbs 20g
за смаком
Eco Turmeric 20g
2 ч. л.
Bread Crumbs
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Top Grade Wheat Flour
100 г.
Veres Red Beans 200g
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Preparation steps
01
Відварити квасолю до гарної м'якості. Картоплю відварити і остудити, підсушити. Моркву натерти. У розігрітій сковороді обсмажити моркву на олії, додати подрібнену цибулю, всипати куркуму. Додати також в сковороду всі спеції і трави. Перемішати.
02
З картоплі зробити пюре, можна використовувати блендер. Вмішати в картопляне пюре яйця, додати відварену квасолю, зажарку зі сковороди, всипати борошно. Ретельно перемішати всю суміш. При необхідності додати ще спецій. Після чого зробити з маси котлети, обваляти кожну в сухарях.
03
Обсмажити котлети на сковороді в олії на середньому вогні до золотистого кольору.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)