
Гуляш із квасолею по-сербськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Beans
300 г.
Hunter Boiled-Smoked Sausages
200 г.
Onion
2 шт.
Palermo Tri-Color Pasteriuzed Bell Pepper Strips 500ml
2 шт.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Garlic
1 зубчик
Bay Leaf
1 шт.
Sliced Red Paprika
1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Квасолю промити і замочити в холодній воді на ніч. Потім відварити з лавровим листом і горошинами перцю протягом 1 години.
02
Цибулю і часник дрібно нарізати. Ковбаски нарізати невеликими шматочками. Все обсмажити на олії 5 хвилин. Додати паприку, перемішати.
03
Помідори очистити від шкірки, нарізати кубиками. Солодкий перець нарізати соломкою. Додати перець і помідори в сковороду, томити 5 хвилин.
04
Додати квасолю з 1 склянкою відвару в сковороду, сіль, тушкувати гуляш 10 хвилин до загустіння соусу.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)