
Томатний соус до шашлику
З приходом літа, у нас завжди виникає проблема, яку краще страву приготувати на свіжому повітрі, звичайно ж, любителі м'яса, надають перевагу традиційному шашлику. А головне в цій вибагливій страві - не мати проблеми з вибором соусу. Ми пропонуємо соковитий, смачний томатний соус, що вдало доповнить колоритним смаком шашличок. Крім того приготування цієї заправки не займе у вас багато часу, і ви отримаєте максимум можливостей для приготування головної страви. В духмяності та приємному ароматові нашого соусу ви не сумнівайтеся, адже використання коріандру надасть шашлику специфічного духмяного аромату, а гострий перець, в свою чергу, забарвить страву новими позитивними враженнями. Вдалим доповненням до нашого соусу буде і використання різноманітної зелені, що надасть заправці яскравого літнього вигляду. Такий склад нашого соусу принесе шашликові не лише ніжний та витончений смак, а й покращить функціонування вашого організму.
Ingredients
Зелень (петрушка, кінза, укроп, зелена цибуля)
по 3-4 гілочки
Коріандр
1 ч. л.
Фіолетовий базилік
2 гілочки
Цукор
щіпка
Часник
3 зубці
Сіль
за смаком
Томатний сік
1 л.
Червоний гострий перець
за смаком
Preparation steps
01
Посолити томатний сік і перемішати. Через деякий час треба спробувати на сіль, адже в холодному, густому соку вона буде розчинятися повільно.
02
Дуже дрібно нарізати зелень. Зубчики часнику розчавити площиною ножа і подрібнити.
03
Додати в сік зелень, часник і суміш спецій.
04
Приправити масу червоним гострим перцем, пам'ятаючи про те, що з часом перець все більше буде проявляти свою пекучість і соус буде ставати все гострішим.
05
Додати цукор, перемішати і дати суміші постояти 15-20 хв.
06
Подавати соус порційно, в піалах. У соус можна занурювати шматочки смаженого м'яса або навіть просто запивати ним м'ясо.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores