
Соус тартар
Знаменитий і всіма улюблений соус тартар тепер в можна зробити в домашніх умовах. При чому сам процес займе у вас дуже мало часу. Його можна по-швидкому зробити, поки готуються основні страви і подавати на стіл. Але на смак він виходить не менш приємним, ніж той, що можна купити в магазині. В приготовленому вдома - багато своїх плюсів. Адже всі продукти взяті вами особисто і приготовлені теж. Тому такий рецепт - це не тільки смачно, але й корисно. Подавайте цей соус до найрізноманітніших страв: курки, овочів, морепродуктів - все вийде дуже смачно! А ваші гості будуть у захваті від того, що ви приділяєте в кулінарії увагу навіть таким дрібницям, як соус.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Fanni Yogurt 2.2% 750g
150 г.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
1 шт.
Olivia Zamorska Grain Mustard 200g
10 г.
Garlic
10 г.
Aro Pickled cucumbers 3l
20 г.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ст. л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 г.
Auchan Green Onions Bundle 75g
5 г.
Pripravka Dried Parsley Spices 10g
5 г.
Salt Egypt
2 г.
Mria Grounded Red Pepper 20g
1 г.
Preparation steps
01
Змішати йогурт з гірчицею, лимонним соком, меленим перцем, сіллю і цукром.
02
Дрібно нарізати жовтки, огірок, зелень і змішати з йогуртовим соусом.
03
Дати настоятися протягом 5 хвилин, після чого подавати соус до улюбленої страви з риби, морепродуктів, птиці або овочів!
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)