Тайський кокосовий суп із карі - Image

Тайський кокосовий суп із карі

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Пропонуємо сьогодні відчути себе десь на маловідомому острові в Індійському Океані. Уявіть, як ви ніжитеся на білому піску, милуєтеся блакитним океаном і п'єте кокосове молоко, закушуючи фініком. Ех, всім хотілося б зробити собі такий відпочинок, але не у всіх є можливості. Тоді пропонуємо вам сьогодні влаштувати хоча б частку цієї райдужної картинки у себе на кухні і приготувати ексклюзивний тайський кокосовий суп з каррі. Тут присутні всі заморські продукти. У цьому супі є і фініки, і кокоси, і не тільки. Суп готується до вашого подиву неймовірно швидко і легко. Всього за тридцять хвилин ви будете мати приголомшливу насичену страву загадкової тайської країни, загубленої в Тихому Океані .

Ingredients

Гриби шиїтаке

5 шт.

Лайм

1,5 шт.

Кокос

3 шт.

Імбир тертий

1,5 ч. л.

Олія оливкова

100 мл.

Сік лайма

2 ст. л.

Фініки

3 шт.

Сіль

за смаком

Соус соєвий

1 ст. л.

Часник

2 шт.

Карі

1 ч. л.

Цибуля зелена

3 шт.

Перець чорний мелений

1 ч. л.

Preparation steps

01

Замаринувати гриби в соку половини 1 лайма і солі.

02

Подрібнити м'якоть кокоса в блендері, змішати з молоком кокоса.

03

Додати до кокосу імбир, сік лайма, олію, фініки, посолити, додати соєвий соус, часник, карі і чилі.

04

Всі інгредієнти змішати в блендері. Дістати гриби з маринаду, додати в загальну суміш, додати нарізаний лук.

05

Поставити на вогонь суп, нагріти, не доводити до кипіння.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Тайський салат зі свининою і креветками

Тайський салат зі свининою і креветками

4

40 min

Тайський кокосовий суп із карі – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua