
Салат з грибами, яблуком і апельсином
Погодьтеся, поєднання грибів і фруктів ви, напевно, зустрічали дуже рідко. Але не варто відразу ж відхиляти такий варіант. Адже, хоч це буде і трохи незвично, салат вам однозначно сподобається. Гриби тут підійдуть будь-які свіжі (гарним вибором будуть шампіньйони). А при обсмажуванні до них можна додати різноманітні спеції, наприклад, італійські трави. Яблука для салату краще взяти кисло-солодкі на смак. Сир також підійде будь-який. За бажанням з інгредієнтів в салат можна додати відварну курку (тоді краще замінити заправку з оливкової олії майонезом) або трохи обсмажену і нарізану соломкою (або кубиками) шинку.
Ingredients
Гриби
400 г.
Апельсин
200 г.
Яблука
200 г.
Сир твердий
200 г.
Олія оливкова
30 мл.
Зелень
30 г.
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Гриби помити, нарізати кубиками або скибочками. На сковороді розігріти невелику кількість оливкової олії і обсмажити гриби.
02
Очистити апельсин, розібрати на часточки, очистити часточки від плівок. Розділити часточки на шматочки.
03
Яблуко помити і нарізати соломкою або кубиками. Зелень помити, просушити і подрібнити. Сир нарізати кубиками або соломкою.
04
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores