Смажена картопля із грибами у вершках - Image

Смажена картопля із грибами у вершках

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Проста і всім відома страва з картоплі та грибів. Але якщо вона проста, це зовсім не означає, що вона не смачна. Навпаки, ви приємно здивуєтеся її смаку і аромату. Якщо додати приправ за своїм бажанням, то вийде ще більш насичений смак і запах. Ви запросто можете перетворити звичайну сімейну вечерю на маленьке свято завдяки цій страві. Гриби надають особливого смаку, цибуля робить страву більш соковитою, а вершки - м'якою і ніжною. До такої страви підійде будь-який легкий овочевий салат на швидку руку - і ваша вечеря вже не така одноманітна. Приготуйте смажену картоплю із грибами у вершках і ви отримаєте море задоволення і позитивного настрою.

Ingredients

Картопля

1 кг.

Гриби

350 г.

Цибуля ріпчаста

80 г.

Вершки

200 г.

Олія рослинна

20 мл.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Гриби помити, нарізати кубиками. Цибулю очистити від лушпиння і нарізати півкільцями. Картоплю очистити і нарізати соломкою або скибочками.

02

Сковороду з рослинною олією розігріти і обсмажити гриби (близько 15 хвилин). Окремо до золотистого кольору обсмажити картоплю (під кришкою). Потім (хвилин через 10) додати цибулю і обсмажити протягом декількох хвилин. Потім додати гриби і тушкувати.

03

Додати до овочів гриби і кілька хвилин тушкувати. Залити в сковороду вершки і готувати близько 5-7 хвилин, помішуючи. Подавати страву гарячою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Смажена картопля із грибами у вершках – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua