Картопляні котлети з молочно-грибним соусом - Image

Картопляні котлети з молочно-грибним соусом

Number of servings: 10Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Точно, багато існує страв із картоплі. Але от чи чули ви про картопляні котлети? Думаємо, щось новеньке вам у сімейній книзі рецептів не завадить. Котлети з картоплі виходять дуже м'які та ніжні на смак. Чимось, навіть, нагадують зрази. Але що в цій страві ще важливо, так це соус з грибами і молоком. Запашні гриби упереміш з молоком - це дуже смачний насичений соус, який буде дуже доречним до картопляних котлет. Адже відомо, що картопля сама по собі досить суха. Загалом, в цій страві все доповнює один одного. Ви можете також прикрасити котлетки зеленню або листям салату. Подавайте котлети теплими. Ваші рідні точно оцінять нову страву на вечерею.

Ingredients

Картопля

1 кг.

Печериці

400 г.

Масло вершкове

50 г.

Цибуля

80 г.

Сіль

за смаком

Борошно пшеничне

40 г.

Яйце куряче

2 шт.

Молоко

400 мл.

Preparation steps

01

Картоплю помити, очистити, відварити в підсоленій воді. Злити воду і зробити з картоплі пюре. Цибулю очистити від лушпиння і дрібно нарізати. Печериці помити і нарізати кубиками.

02

На сковороді розігріти масло і обсмажити цибулю. Через кілька хвилин додати ¾ печериць. До пюре додати вершкове масло, яйце, 20 г. борошна, сіль. Перемішати все до однорідної консистенції.

03

З картопляного тіста зліпити котлети і обсмажити з кожного боку по кілька хвилин до золотистої скоринки. Печериці (1/4) обсмажити на вершковому маслі. Влити в сковороду молоко, підігріти. Потім додати по ложці борошна, відразу ж перемішуючи. Готувати соус до загусання. Подавати котлети із соусом.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Картопляні котлети з молочно-грибним соусом – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua