
Швидкий грибний суп
Для того щоб приготувати простий грибний суп, потрібно зовсім небагато часу і продуктів. Швидкий грибний суп не потребує додаткових інгредієнтів, сюди нічого крім грибів і овочів класти не потрібно. Цю страву з грибів ми готуємо без м'яса, що напевно сподобається вегетаріанцям. Гриби можна брати будь-які - опеньки, білі, печериці або інші на ваш смак. Вирощені в штучних умовах, вони не вимагають тривалої термічної обробки, так як не накопичують високої дози небезпечних речовин, і в цьому їх головна перевага перед лісовими грибами. Внесіть різноманітність у свій повсякденний раціон за допомогою легкого і простого у приготуванні супчика.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
3 шт.
Carrots
2 шт.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
4 ст. л.
Mriya Black Pepper Peas 20g
за смаком
Bay Leaf
за смаком
Preparation steps
01
Овочі очистити від шкірки. Налити в каструлю 3-4 літри води, поставити на вогонь.
02
Подрібнити цибулю, додати в сковороду із оливковою олією, обсмажити до золотистого кольору. Як тільки цибуля стане прозорою, додати гриби. Готувати 15 хвилин, до повного приготування, додати сіль і перець за смаком.
03
У киплячу воду в каструлі додати картоплю і моркву, варити до повного приготування.
04
Додати в каструлю обсмажені гриби, всипати перець горошком, варити на маленькому вогні протягом 5 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)