
Трюфельний домашній торт
Шоколадолюбителі, всі сюди. Вашій увазі чудовий десерт, який вб'є наповал своїм супер-шоколадним смаком – трюфельний домашній торт. Рай для справжніх ласунів. Тонкий шоколадний корж з щедрою шоколадною начинкою, що нагадує ганаш – що може бути шоколадніше? А готувати таку смакоту – одне задоволення. Навіть Ваші діти зможуть допомогти в цій нехитрій справі. Проте є у тортика один серйозний недолік – вже швидко він з'їдається до останньої крихти. Але це не біда: часто радувати домашніх подібним десертом ніхто не забороняв. Замість сухої квасолі в якості грузика можете використовувати пекарські боби, які нагріваючись, сприяють кращому пропіканню коржа і запобігають появі бульбашок.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
170 г.
Aromiks Cocoa Powder 100g
50 г.
Dobryk Baking Powder
3 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
150 г.
Homemade Butter
225 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Akvulya Still Water 2l
140 г.
Auchan Dark Chocolate 72% 100g
200 г.
Preparation steps
01
Борошно з какао і розпушувачем змішати і просіяти. Додати сіль, цукор, а потім розм'якшене вершкове масло. Довести тісто до однорідної консистенції, скачати в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 30 хвилин у холодильник.
02
Духовку розігріти до 180. Тісто укласти, утрамбовуючи, у форму і зробити невеликі бортики. Накрити заготовку пергаментним папером і насипати суху квасолю. Поставити корж в духовку і випікатися близько 15 хвилин.
03
Яйця злегка збити. Воду з цукром нагріти на маленькому вогні і довести до стану сиропу. Шоколад розламати шматочками, масло нарізати кубиками і додати в сироп. Розтопити шоколад з маслом і додати яйця, добре розмішуючи. Розмішати до однорідного стану і додати просіяне борошно.
04
Корж дістати, папір з квасолею прибрати і вилити у форму начинку. Поставити торт в духовку і випікати близько 30-40 хвилин. За бажанням прикрасити шоколадною глазур'ю.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores