
Бісквіт з айвою
Пропонуємо спекти вам бісквіт з айвою. Він відмінно підійде для сніданків або до вечірнього чаю. Все, що вам знадобиться це лише шість інгредієнтів і тридцять п'ять хвилин вашого часу. Таким чином, у вас буде готова випічка до чаю або повноцінний сніданок. Сніданок повинен бути ситним, тому дуже вдало до нього підійде саме бісквіт. Він наситить вас вуглеводами, які забезпечать вас енергією до самого обіду, а також зарядить позитивним настроєм на весь день. Завдяки айві, бісквіт буде мати дуже вишукану і витончену терпкість. А лимон зменшить приторність бісквіта, і він буде здаватися дуже легким і не таким солодким. Приємного апетиту!
Ingredients
Айва
1 шт.
Яйце куряче
3 шт.
Борошно пшеничне
100 г
Цукор
100 г
Розпушувач
5 г
Лимон
1 шт.
Preparation steps
01
Айву помити, очистити, видалити серцевину і потім нарізати кубиками. Покласти айву в сотейник, додати половину склянки води і тушкувати на маленькому вогні близько 5 хвилин. Лимон помити, а цедру натерти на тертці. Додати цедру до айви і вимкнути вогонь.
02
Духовку розігріти до 180 градусів. Яйця збити з цукром в пишну масу. Потім по трохи додати просіяне борошно і розпушувач, трохи збити і довести до однорідної консистенції.
03
Форму для випікання змастити маслом. Викласти у форму айву з цедрою, а зверху залити тістом. Поставити форму в духовку і випікати.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores