
Житні млинці з сиром та інжиром
Існують різні види млинців. У цьому рецепті пропонується приготувати житні дріжджові млинці на молоці. Хоча запропоновані млинці і називаються "житні", насправді житнє борошно для приготування тіста беруть у співвідношенні 1: 1 з пшеничним борошном, щоб млинці не розвалювалися на сковороді. Тісто для млинців зручно збивати венчиком до однорідної гладкої консистенції. Млинці смажать звичайним способом. Начинка для млинців із кисломолочного сиру, петрушки, інжиру та часнику не повинна бути пюреподібною і однорідною, тому включаючи блендер, не перестарайтеся. Замість свіжого інжиру можна використовувати сушений, але його потрібно попередньо замочити в холодній воді приблизно на 1-2 години.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Hutorok Rye Flour 900g
100 г.
Top Grade Wheat Flour
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Salt Egypt
0,5 ч. л.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
400 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
0,5 ч. л.
Cottage Cheese 9%
150 г.
Garlic
1 шт.
Natures Plus Garlic and Parsley Oil 180 softgels
10 г.
Dried Figs
2 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
50 мл.
Preparation steps
01
Змішати в мисці яйця, молоко, цукор, оливкову олію і сіль. Збити міксером до однорідної маси. Дріжджі змішати з 1 ст. л. теплої води, влити дріжджову суміш у миску до решти інгредієнтів. Вмішати в миску просіяне борошно, обидва види. Замісити тісто. Залишити на 20 хвилин.
02
У чашу блендера покласти сир, петрушку, інжир і часник. Збити, але не дуже сильно, маса не повинна бути як пюре.
03
Розігріти сковороду, змастити олією, по черзі обсмажити млинці з приготованого тіста.
04
Млинці змастити сирною сумішшю з блендера, скрутити в рулети. Подавати гарячими.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores