
Мафіни з шматочками яблук, волоськими горіхами і корицею
Деякі досі вважають, що мафіни – складна в приготуванні випічка, яка просто не підвладна недосвідченим господаркам. Насправді, це лише стереотип. Спекти мафіни – справа нехитра: потрібно лише змішати інгредієнти в однорідну масу, вилити у формочки і через півгодини можна з гордістю зустрічати гостей. Такий простий і швидкий рецепт займе гідну позицію у Вашій домашній кулінарній книзі. Класичне поєднання стиглих яблук і пряної кориці зустрічається у великій кількості рецептів десертів і випічки. Пропонований варіант мафінів – не виняток. Прекрасне доповнення у вигляді волоських горіхів насичує свіжоспечений мафін приємним горіховим ароматом і робить випічку по-своєму незвичайною.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
120 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Top Grade Wheat Flour
400 г.
Baking Soda 500g
10 г.
Spice Cinnamon Ground
4 г.
Walnut
50 г.
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл.
Homemade Butter
100 г.
Preparation steps
01
Яблука помити, очистити, частину яблука нарізати кубиками (3/4), а іншу частину - тонкими скибочками. Змішати просіяне борошно, соду, корицю, цукор, яблука, горіхи.
02
Вершкове масло збити з яйцями в пишну масу. Додати молоко і ще раз трохи збити. Обережно з'єднати обидві суміші і довести тісто до однорідної консистенції.
03
Духовку розігріти до 200°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на 3/4), зверху викласти скибочки яблук і поставити їх у духовку. Випікати кекси близько 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores