
Молочні коржики
Пропонуємо Вам зануритися спогадами у безтурботне дитинство і згадати ті самі молочні коржики за п'ятнадцять копійок. Як можна забути цю ароматну, м'яку, свіжу випічку? Розсипчасте пісочне тісто з легким молочним смаком так і тане в роті. Однак коржики, що активно користувалися популярністю у радянський час, на жаль, зникли з прилавків їдалень. Але це не привід для смутку. Адже перед Вами перевірений рецепт (як по ГОСТУ) всіма улюбленого молочного печива. Спечіть коржики для своїх дітей, нехай і вони відчують солодкий смак Вашого дитинства. Готове печиво можете прикрасити на сучасний лад розтопленим шоколадом, а зверху присипати кокосовою стружкою або цукровою пудрою.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
300 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Homemade Butter
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Baking Soda 500g
3 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
5 г.
Preparation steps
01
Молоко довести до кипіння і розмішати в ньому цукор. Охолодити його, додати яйце, ванільний цукор, розм'якшене масло. Перемішати і збити протягом декількох хвилин. Борошно просіяти з содою. Духовку розігріти до 200°C.
02
Додати борошно в молочну суміш і замісити тісто. Розкачати тісто в пласт товщиною близько 0,5 сантиметра. Вирізати з тіста спеціальними формочками печиво і викласти на деко, застелене пергаментним папером. Поставити печиво в духовку і випікати близько 12 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores