Мексиканська тортілья - Image

Мексиканська тортілья

Number of servings: 8Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Тортілья - це тонкий коржик з пшеничного або кукурудзяного борошна. Ці коржі в мексиканській кухні є основою для багатьох страв. Наприклад, згорнуті в рулет тортильї з різними начинками подаються, як окремі страви. Мучна тортилья - це один з видів мексиканського хліба. І своїм зовнішнім виглядом вона більше схожа на коржик. Сьогодні ми навчимо вас готувати мексиканський хліб - мексиканську тортилью. Їх можна заготовити багато, так як тортильї можна досить довго зберігати в холодильнику. Можна придумати багато закусок з тортильї або використовувати ці коржі замість хліба. Ми приготуємо мексиканську тортилью на пшеничному борошні. Таким чином ви можете використовувати її, наприклад, для приготування буріто.

Ingredients for the recipe

Akvulya Still Water 2l
19.20 - 25.50

Akvulya Still Water 2l

2 l

Ingredients

Akvulya Still Water 2l

200 мл.

Homemade Butter

50 г.

7 Flour 1kg

600 г.

Salt Egypt

1 ч. л.

Preparation steps

01

Потрібно висипати борошно на стіл. У борошно додати масло і сіль.

02

Далі потрібно перетерти суміш у дрібну крихту. Потім потроху вливати гарячу воду і вмішувати її в тісто.

03

Тісту потрібно трохи полежати. Необхідно залишити його на 30 хвилин під плівкою.

04

Потім тісто розділити на коржі і розкачати тонкі пласти.

05

Нагріти сковороду і смажити коржики (масло додавати не потрібно) по 2 хвилини з кожного боку.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

Mexican Quesadilla with Chicken, Cheese and Salsa Sauce

4

25 min