
Лимонний пудинг
Ідея готувати пудинг виникла у кмітливих і економних британських господинь, які намагалися з користю використовувати продукти, що залишилися, і недоїдені страви. Так, скріплюючи крихти і нарізані шматочки збитим яйцем або жиром і випікаючи отриману кашоподібну суміш, з'явився на світ цей ніжний, повітряний десерт. З тих пір пудинг став користуватися популярністю далеко за межами однієї країни. Англійський пудинг за класичною рецептурою готують на водяній бані з борошна, яєць, молока і цукру та подають в охолодженому вигляді до столу на різдвяні свята. Не обходиться і без різноманітних начинок. Сьогодні пропонуємо Вам спекти сонячний лимонний пудинг. Ви ж любите легкий цитрусовий аромат свіжої випічки?
Ingredients for the recipe
Ingredients
Lemon
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
100 г.
Chicken Egg C0 1pc
4 шт.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
200 мл.
Top Grade Wheat Flour
100 г.
Auchan Vanilla Sugar 8g
20 г.
Eco Ground Cinnamon
5 г.
Auchan Ground Nutmeg 55g
5 г.
Homemade Butter
50 г.
Preparation steps
01
Лимон помити. Цедру натерти на дрібній тертці. Сік вичавити і процідити. Змішати цедру з частиною цукру і шматочком масла.
02
Яйця збити в пишну масу і додати просіяне борошно, молоко, сік лимона, ванільний цукор, корицю, мускатний горіх. Довести тісто до однорідної консистенції.
03
Духовку розігріти до 180°C. Формочки змастити вершковим маслом і вилити в них тісто. Поставити в духовку і випікати пудинг близько 25 хвилин. Подавати, змастивши зверху лимонно-цукровою сумішшю.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores