Лимонний пиріг з вершками - Image

Лимонний пиріг з вершками

Number of servings: 6Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Якщо Ви – любитель лимонної випічки, то перед пропонованим десертом встояти точно не зможете. Освіжаючий вершковий пиріг «лимонник» з приємною цитрусовою ноткою і кисло-солодким смаком має оригінальне виконання і яскравий зовнішній вигляд. Родзинка пирога – у ароматній лимонної начинці, що представляє собою збиті вершки з цедрою і соком лимона. Вона обволікає ніжний бісквітний корж як вуаль. Особливо популярний цей лимонний пиріг у Європі: у місцевих кафе його подають з кулькою ванільного морозива і солодким соусом. Виливши лимонну начинку в випечену основу, покладіть зверху тонкі дольки лимона по всій поверхні. Прикрасьте цей кулінарний шедевр гілочкою свіжої м'яти і подавайте до столу.

Ingredients for the recipe

Top Grade Wheat Flour
17.40

Top Grade Wheat Flour

per 1 kg

Ingredients

Top Grade Wheat Flour

175 г.

Auchan Powdered Sugar 200g

40 г.

Homemade Butter

75 г.

Provence Lemons Tablecloth 120x136cm

5 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

175 г.

Chicken Egg C0 1pc

7 шт.

Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g

200 мл.

Preparation steps

01

У одного яйця відокремити жовток від білка. Білок збити в піну. Просіяне борошно, цукрову пудру, розм'якшене вершкове масло, жовток, трохи води (10 мл) змішати до однорідного стану.

02

Скачати тісто в кулю, накрити харчовою плівкою і поставити на 30 хвилин у холодильник. Духовку розігріти до 200. Дістати тісто, розкачати, викласти у форму, змастити білком і поставити в духовку. Випікати близько 20 хвилин.

03

Лимон помити, цедру натерти на дрібній тертці. Сік вичавити. Яйця збити з цукром в пишну масу. Додати сік, цедру і вершки. Ще раз добре збити.

04

Духовку розігріти до 180. Вилити начинку на випечену основу. Поставити в духовку і випікати близько 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min