
Кураб'є персидське
Кураб'є - це спеціальний вид печива, яке таке популярне на Сході. Кажуть, що етимологія цього слова може належати як до турецької, так і до арабської мови. І перекладається як "солодощі, зроблені з борошна, цукру і рослинної олії і випечені в духовці ". Так, ось такий довгий переклад одного слова. Існує навіть легенда, як кураб'є з'явилося на світ. Одного разу в палаці султана вкрали всі продукти, з яких виготовляли традиційні солодощі. Тоді слуга просто взяв борошно, яйця, цукор і масло, трохи шафрану і посипав пудрою. Так і з'явилася досить проста, але така популярна страва на Сході. До речі, бажано завжди додавати шафран або корицю для аромату.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
580 г.
Homemade Butter
350 г.
Auchan Powdered Sugar 200g
150 г.
Veres Apricot Jam 370g
40 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Preparation steps
01
Вершкове масло збити з цукром в пишну масу. Додати яйце і ще трохи збити. Всипати просіяне борошно і довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 200°C.
02
Деко застелити пергаментним папером. Викласти тісто в кондитерський мішок і витиснути на деко печиво. У центр кожного покласти трохи джему. Поставити в духовку і випікати кураб'є близько 20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores