Німецький сирний торт - Image

Німецький сирний торт

Number of servings: 10Cooking time: 2 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Якщо у вас вікенд і ви хочете здивувати своїх близьких чимось незвичайним і тим що б склало відмінно компанію вашому вечірньому чаю суботнього дня, то обов'язково приготуйте німецький сирний торт. Готується, звичайно, такий пиріг не дуже швидко, але він того вартий. Тим більше, що у вихідний день ніхто і нікуди не поспішає, тому можна зайву годину виділити на приготування такого шикарного німецького пирога. Це відмінний варіант, щоб відзначити вихідні. Такий пиріг з вечірнім чаєм прекрасно вас розслабить після важкого трудового тижня. Це смачний десерт, що не втомить вас своєю зайвою солодкістю, а навпаки порадує своїм прекрасним смаком.

Ingredients

Борошно пшеничне

300 г.

Вершки

150 г.

Яйця

6 шт.

Мигдаль

50 г.

Крохмаль картопляний

20 г.

Вишня сушена

50 г.

Цукор-пісок

250 г.

Вершкове масло

250 г.

Кисломолочний сир

750 г.

Ванільний цукор

1 ч. л.

Коньяк

30 мл.

Курага

50 г.

Preparation steps

01

Просіяти борошно, додати 200 г. подрібненого масла, 50 мл. вершків, 3 жовтки і 100 г. цукру. Замісити тісто, загорнути в харчову плівку і поставити в холодильник на 30 хвилин.

02

Сир розім'яти, додати 100 г. цукру, 100 мл. вершків, 3 яйця, 50 г. масла, крохмаль і ванільний цукор. Збити в блендері.

03

Курагу і вишню промити, залити окропом на 5 хвилин. Злити воду, висушити. Подрібнити мигдаль і курагу, покласти в сирну масу разом з вишнею і коньяком. Перемішати.

04

Тісто розкачати і викласти у форму для випічки, щоб бортики були закриті тістом. Зверху влити сирну масу і поставити в розігріту до 180°C духовку на 40 хвилин.

05

Решту яєчних білків збити з цукром в міцну піну, викласти зверху на торт і випікати ще 20 хвилин. Залишити торт в духовці остигати.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Шварцброт - німецький чорний хліб

Шварцброт - німецький чорний хліб

8

2 h 40 min