
Фініковий пиріг
Погодьтеся, якою б смачною не була домашня випічка, але якщо вона одноманітна, рано чи пізно, на жаль, набридне. У зв'язку з цим пропонуємо Вам урізноманітнити Ваш «солодкий» раціон і приготувати оригінальний, ефектний десерт – фініковий пиріг. Він припаде до смаку не тільки найкапризнішим ласунам, але і любителям сухофруктів, адже основу нашого чудового пирога становить фінікове пюре. Завдяки цьому корисному сухофрукту, а також додаванню какао-порошку випічка набуває спокусливий шоколадний колір і смак. За рахунок фініків «серединка» пирога виходить злегка вологою і соковитою, тому можете не турбується з приводу того, чи сподобається Ваше кулінарне творіння гостям, чи ні.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ronik Dates 1kg
250 г.
Baking Soda 500g
5 г.
Homemade Butter
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
40 г.
Top Grade Wheat Flour
200 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Fanni Yogurt 2.2% 750g
20 г.
Dobryk Baking Powder
5 г.
Yunga Cocoa with Milk Cocoa Drink 300g
20 г.
Eco Ground Cinnamon
10 г.
Preparation steps
01
Фініки покласти в каструлю, додати склянку гарячої води і соду. Залишити суміш на кілька хвилин. Фініки подрібнити блендером.
02
Розм'якшене масло збити з цукром. Додати яйця, просіяне борошно з какао і розпушувачем. Додати йогурт і довести тісто до однорідної консистенції.
03
Духовку розігріти до 180°C. Тісто вилити у форму (заповнювати на половину) і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 35 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores