Печиво з айвою - Image

Печиво з айвою

Number of servings: 10Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Впевнені, що таке печиво Ви ще не готували. Печиво з айвою - оригінальна, смачна випічка. Айва перебуває в близькому спорідненні з яблуками та грушами. За причини дуже терпкого і кислого смаку і можливих проблем з травленням сиру айву їсти не рекомендується. Її вживають, тільки піддавши тепловій обробці. Айву можна відварити або запекти, як у запропонованому рецепті. І тут відбуваються чарівні зміни: перед нами - м'який і солодкий фрукт, і фрукт, до слова, дуже корисний. Плоди айви багаті на пектинові сполуки. В них багато заліза. Дуже цінними є властивості, якими володіє айва: в'яжуча, кровоспинна, сечогінна і антисептична. Айва сприяє зниженню рівня холестерину в крові.

Ingredients for the recipe

Chicken Egg C0 1pc
4.80 - 4.95

Chicken Egg C0 1pc

50 g

Ingredients

Chicken Egg C0 1pc

3 шт.

Auchan Vanilla Sugar 8g

за смаком

7 Flour 1kg

300 г

Dobryk Baking Powder

5 г

Auchan Powdered Sugar 200g

250 г

Homemade Butter

60 г

Berryland Sparkling Japanese Quince Fruit Kvass 0.33l

150 г

Lemon

1 шт.

Preparation steps

01

Яйця, ванільний цукор і цукрову пудру ретельно розтерти ложкою до однорідності.. Додати розм'якшене вершкове масло. Лимон помити, цедру натерти на тертці. Додати до яєчної маси цедру та натерту на тертку айву і потроху додавати просіяне борошно, постійно перемішуючи.

02

Із тіста сформувати тонкі "ковбаски" завдовжки близько 8-10 см. Айву, що залишилася,  нарізати тонкими скибочками, макнувши кожну скибочку в цукор. Деко змастити вершковим маслом, укласти на нього "ковбаски", кожну злегка розрізавши уздовж ножем. У розріз вкласти скибочку айви і випікати при 150 градусах протягом 30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min