Кокосово-мигдальні маффіни - Image

Кокосово-мигдальні маффіни

Number of servings: 4Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Маффіни часто називають помилково кексами. З одного боку їх дійсно легко переплутати. Ось тільки справжній кекс має форму хліба, а мафіни дуже маленькі, поміщаються в долоню. Історія походження цього десерту досить давня. Ще в XI столітті у Великобританії французьким словом маффін називали невеликі тістечка, і позначало це слово "м'який хліб". Спочатку маффіни робили із кукурудзяного хліба. Для маффінів існує дуже різноманітна начинка з фруктів, ягід або горіхів. Якраз наші тістечка кокосово-мигдальні. Завдяки горіхам мафіни виходять дуже ароматні, а кокос надає ніжність смаку. Це чудовий десерт до будь-якого свята.

Ingredients

Борошно пшеничне

300 г.

Кокосова стружка

200 г.

Мигдаль смажений

50 г.

Розпушувач

10 г.

Сода

3 г.

Масло вершкове

50 г.

Яйце куряче

2 шт.

Молоко кокосове

150 мл.

Ваніль

5 г.

Preparation steps

01

Мигдаль подрібнити в блендері. Змішати просіяне борошно, кокосову стружку, цукор, мигдаль, розпушувач і соду. Збити кокосове молоко, яйця, розм'якшене масло і ваніль в пухку масу.

02

З'єднати борошняну і масляну суміші. Довести тісто до однорідної консистенції. Духовку розігріти до 200°C. Тісто вилити у формочки (заповнювати на половину) і поставити їх у духовку. Випікати кекси близько 20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Кокосово-мигдальні маффіни – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua