Шарлотка з медом і корицею - Image

Шарлотка з медом і корицею

Number of servings: 6Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Breakfast

Улюблена страва всіх ласунів – шарлотка – традиційно готується з кисло-солодких яблучок, запечених в ніжному бісквітному тісті. Завдяки простоті приготування, божественному смаку і незвичайній красі чудова шарлотка стала настільки популярною, що між кухнями двох держав навіть виникли суперечки, кому ж насправді належить цей кулінарний шедевр. Існує легенда, що якийсь французький кондитер вперше приготував цей пиріг і присвятив його своїй коханій – Шарлотті. Проте англійці стверджують, що шарлотка – один з різновидів знаменитого англійського пудингу. Історія історією, а ми пропонуємо насолодитися ніжним смаком і неповторним ароматом шарлотки з медом і корицею.

Ingredients

Яйце куряче

2 шт.

Борошно пшеничне

150 г.

Сода

3 г.

Кориця мелена

5 г.

Масло вершкове

100 г.

Мед

30 г.

Яблука

300 г.

Preparation steps

01

На водяній бані розтопити вершкове масло і мед. Яйця з содою і корицею збити. Додати просіяне борошно і збити. Додати масло і мед. Довести тісто до однорідної консистенції.

02

Духовку розігріти до 200°C. Яблука помити, очистити, видалити серцевини і нарізати скибочками. Викласти яблука у форму, залити тістом і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 40-45 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min

Шарлотка з медом і корицею – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua