
Шарлотка з медом і корицею
Улюблена страва всіх ласунів – шарлотка – традиційно готується з кисло-солодких яблучок, запечених в ніжному бісквітному тісті. Завдяки простоті приготування, божественному смаку і незвичайній красі чудова шарлотка стала настільки популярною, що між кухнями двох держав навіть виникли суперечки, кому ж насправді належить цей кулінарний шедевр. Існує легенда, що якийсь французький кондитер вперше приготував цей пиріг і присвятив його своїй коханій – Шарлотті. Проте англійці стверджують, що шарлотка – один з різновидів знаменитого англійського пудингу. Історія історією, а ми пропонуємо насолодитися ніжним смаком і неповторним ароматом шарлотки з медом і корицею.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Egg C0 1pc
2 шт.
Top Grade Wheat Flour
150 г.
Baking Soda 500g
3 г.
Spice Cinnamon Ground
5 г.
Homemade Butter
100 г.
Litniy Med Honey 750g
30 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
300 г.
Preparation steps
01
На водяній бані розтопити вершкове масло і мед. Яйця з содою і корицею збити. Додати просіяне борошно і збити. Додати масло і мед. Довести тісто до однорідної консистенції.
02
Духовку розігріти до 200°C. Яблука помити, очистити, видалити серцевини і нарізати скибочками. Викласти яблука у форму, залити тістом і поставити в духовку. Випікати пиріг близько 40-45 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores