
Гарячий мексиканський сидр
У святвечір 24-го грудня у мексиканців разом з традиційними різдвяними стравами на стіл подаються гарячі напої: пончо, сидр та ін. Гарячий мексиканський сидр - це різновид теплого зігріваючого коктейлю, що має корисні властивості. Він такий же смачний, як яблучний сидр, але невелика порція міцного алкоголю (текіла, лікер) додає йому більше енергетики та тепла. З яблучним смаком сидру дуже добре поєднуються цитрусові. Тому в нього часто додають терту цедру, апельсиновий або лимонний сік, це вносить новий відтінок у звичний смак яблука, а при розливі сидру по склянках, його можна прикрасити часточками апельсина або лимона.
Ingredients
Сидр
500 мл.
Сіль
за смаком
Сік лимонний
1,5 ст. л.
Текіла
135 мл.
Лікер апельсиновий
1,5 ст. л.
Preparation steps
01
Змішати в каструлі сидр, 1,5 ст. л. лимонного соку і сіль. Поставити суміш на вогонь, довести до кипіння.
02
Додати в каструлю текілу і лікер. Поступово нагріти до гарячого стану.
03
При подачі розлити сидр у склянки, подавати відразу ж.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores