Чеський пивний суп - Image

Чеський пивний суп

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Чим славиться Чехія? Ну звичайно ж якісним пивом. Всім любителям цього популярного напою пропонуємо приготувати традиційну першу страву чеської кухні – пивний суп. Виявляється, пиво можна не тільки пити, але і їсти. Як Ви вже, напевно, зрозуміли, пиво використовується в якості рідкої основи супу нарівні з бульйоном. Цікаве поєднання смаків і дивовижна рецептура. Такий супчик дуже поживний, ситний і, як не дивно, корисний, адже недарма чеські лікарі прописували хворим обов'язково включити в свій раціон саме пивний суп. І наостанок маленький секрет: проваріть суп більше півгодини, і пивна гіркота зникне, а алкоголь випарується.

Ingredients for the recipe

Zlaty Bazant Light Beer 0.5l
49.00 - 63.00

Zlaty Bazant Light Beer 0.5l

500 ml

Ingredients

Zlaty Bazant Light Beer 0.5l

400 мл.

Food Studio Beef Broth 500ml

400 мл.

KhMZ Sour Cream 20%

200 мл.

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg

4 шт.

Homemade Butter

1 ст. л.

Riga Bread Britain Rusks 100g

100 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Parsley 70g

за смаком

Preparation steps

01

Налити в каструлю яловичий бульйон і пиво. Поставити її на вогонь і довести до кипіння.

02

Яєчні жовтки відокремити від білків. Змішати в однорідну масу сметану, вершкове масло і яєчні жовтки. Після чого додати цю суміш у каструлю з бульйоном і пивом.

03

Петрушку промити і дрібно порізати.

04

Коли суп закипить, посолити і поперчити за смаком.

05

Подавати суп, заливши ним сухарики в тарілці і прикрасивши петрушкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

Угорський суп-пюре зі шпинату з вершками

4

40 min