
Теплий салат з рису, кураги і фісташок
Дуже смачний, простий і незвичайний салат, який варто спробувати. На перший погляд Вам може здатися, що рис, фісташки і курага не поєднувані між собою. Насправді ж це зовсім не так: вищевказані інгредієнти прекрасно доповнюють і підкреслюють смак один одного. Рис – чудова крупа. Маючи практично нейтральний смак, вона стане прекрасним полем для кулінарних експериментів. Що стосується сорту крупи, то краще використовувати екзотичний для нас і досить рідкісний американський «дикий» рис, зернятка якого забарвлені в чорний колір. Фісташки можна попередньо підсушити на сковороді. На Ваш розсуд замість кураги можете додати чорнослив, родзинки та інші сухофрукти.
Ingredients
Рис
200 г.
Олія оливкова
20 мл.
Курага
100 г.
Сіль
за смаком
Зелень
20 г.
Фісташки
100 г.
Preparation steps
01
Рис відварити в підсоленій воді. Курагу промити і залити на 10 хвилин окропом. Потім дістати і порізати шматочками.
02
Фісташки очистити і подрібнити. Зелень помити, просушити і подрібнити.
03
Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores