
Cалат з креветок та огірків по-китайськи
Досить оригінальний салат в китайському стилі. Салат на смак в міру гострий і трохи солодкий за рахунок цукру і ніжного солодкуватого м'яса креветок. Найкраще в цьому салаті використовувати королівські або тигрові креветки, які будуть добре прикрашати його. Виглядати готовий салат буде дуже ефектно. Це проявляється в першу чергу в колірному поєднанні салатового кольору огірків і зелені і ніжно рожевого кольору креветок. За бажанням можна додати в салат селеру і скропити лимонним соком. Креветки можна відварити або ж використовувати гриль. Загалом вийде дуже смачно, корисно і поживно. Приємного апетиту!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Ellada Balsamic Vinegar 150ml
10 мл.
Shrimps 90/120
500 г.
Pickled Cucumbers
300 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
5 г.
Salt Egypt
за смаком
Fresh Greens Mix 100g
20 г.
Novus White Horseradish 200g
10 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
10 мл.
Preparation steps
01
Креветки відварити в підсоленій воді. Потім злити воду і охолодити їх. Огірки помити, очистити, нарізати тонкими пластинками. Зелень помити, просушити, подрібнити.
02
Змішати оцет, олію, хрін, цукор, сіль. Замаринувати в цій заправці огірки мінімум на 10 хвилин. У салатник викласти огірки, зверху креветки і посипати зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores