Пенне з перцем та моцарелою - Image

Пенне з перцем та моцарелою

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Часто побутує думка, що салат, до складу якого входять макарони - це зовсім не салат, а гарнір. Тут, напевно, кожен вирішує для себе особисто. Але від того, як називається така страва, не зміниться головний факт - це дуже смачно. Італійська паста з підталим сиром моцарелла і свіжим базиліком ... Встояти перед таким салатом-гарніром зможе далеко не кожен. Звісно, склад інгредієнтів можна коригувати за своїм смаком - додавати і поєднувати різні види сиру (наприклад моцарелу з пармезаном або Брі), помідори (особливо черрі), брокколі, шматочки бекону, м'яса або птиці. Так само заправку з оливкової олії можна замінити соусом песто або іншим улюбленим соусом (або додати до оливкової олії діжонську гірчицю).

Ingredients for the recipe

La Pasta Per Primi Penne Pasta 400g
44.99

La Pasta Per Primi Penne Pasta 400g

400 g

Ingredients

La Pasta Per Primi Penne Pasta 400g

200 г.

Mozzarella Cheese Lel 45%

200 г.

Packaged Green Peppers

100 г.

Spice Dried Basil

10 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

20 мл.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Макарони відварити до готовності в підсоленій воді. Потім воду злити. Перець помити, видалити насіння, нарізати кубиками або соломкою.

02

Сир нарізати невеликими шматочками. Салат помити, просушити, нарвати руками. Базилік помити, просушити і подрібнити.

03

Всі інгредієнти з'єднати. Додати оливкову олію і перемішати салат.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Vegetable curry

Vegetable curry

1

20 min