
Закуска з баклажанів і сочевиці
Пропонуємо вашій увазі прекрасну закуску з баклажанів і сочевиці . Її появі на столі дуже зрадіють люди , які дотримуються здорового способу життя. Адже , баклажани - це джерело вітамінів і всіх необхідних організму людини мікроелементів. Вони містять багато клітковини , пектину , білків , калію , кальцію , фосфору , заліза , магнію , натрію , а також ряду вітамінів. Сочевиця - це теж не менш корисний продукт ніж баклажани. Сочевиця містить в собі велику кількість рослинного білка , який легко засвоюється організмом. Сочевиця також містить калій , марганець , бор , кобальт , йод , цинк , фосфор , кальцій , залізо , мідь , молібден , жирні кислоти групи Омега- 6 , Омега- 3 .
Ingredients
Баклажани
1 шт.
Сочевиця
200 г
Зелена цибуля
50 г
Вино біле
20 мл
Оливкова олія
30 мл
Сир фета
100 г
Сіль
за смаком
Салат
100 г
Перець
за смаком
Preparation steps
01
Промийте сочевицю і викладіть в каструлю з великою кількістю води. Доведіть до кипіння, потім варіть до пом'якшення сочевиці. Злийте воду.
02
Баклажан наріжте на скибочки. Змастіть їх оливковою олією з двох сторін і обсмажте з кожного боку.
03
Зелену цибулю дрібно наріжте.
04
Змішайте цибулю і вино з сочевицею. Приправте сіллю і перцем.
05
Викладіть перед подачею на тарілку скибочку баклажана, потім трохи сочевиці, розкришіть сир фета, зверху накрийте ще однією скибочкою баклажана і ще раз повторіть, потім посипте листя салату і подавайте.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores