
Пончики з броколі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cauliflower
500 г.
Broccoli
500 г.
Lvivski Drizhdzhi Dry Bakery Yeast 12g
10 г.
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Kotanyi Lemon Peel 14g
8 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
20 г.
Salt Egypt
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
250 г.
7 Flour 1kg
150 г.
Preparation steps
01
Спочатку дріжджі розчинити в 1 склянці кипяченої води, додавши щіпку цукру. через 10 хвилин додати просіяне борошно, ще 1 склянку води, яйце, 1 столову ложку цукру, лимонну цедру та сіль. Замісити тісто, накрити. Залишити в теплому місці на дві години.
02
Потім цвітну капусту та броколі помити, розібрати на невеликі суцвіття. Помістити цвітну капусту у великий друшляк та поставити на кастрюлю відповідного діаметру, заповнену наполовину киплячою водою. Готувати під кришкою 15 хвилин. Так само зварити на пару броколі, 10 хвилин. Дати овочам охолонути.
03
Розділити тісто на 2 рівні частини. До одної покласти суцвіття цвітної капусти, в іншу - броколі. Обережно перемішати. У великій сковороді розігріти олію. Змащеною олією ложкою брати суцвіття в тісті та, притискаючи другою ложкою, обережно опускати у фритюр. Готувати невеликими порціями, до появи рум'яної скоринки. Викладати шумівкою на паперові рушники.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)