
Тушкована курка з фініками
Ingredients for the recipe
Ingredients
Top Grade Wheat Flour
1 ст. л.
Kurka Po-Domashnomu Chicken Drumstick
1,6 кг.
Shallots 250g
700 г.
Ronik Dates 1kg
200 г.
Food Studio Chicken Broth 500ml
650 мл.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
1 ст. л.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
5 ст. л.
Spice Cinnamon Sticks
1 шт.
Spice Ground Ginger
1,5 ч. л.
Spice Cumin Ground
1 ч. л.
Eco Turmeric 20g
0,5 ч. л.
Almond
50 г.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Філе, стегна і гомілки курки посипати сіллю, чорним перцем і борошном. Розігріти оливкову олію в каструлі на середньому вогні, обсмажити курку протягом 15 хвилин. Готову курку перекласти в інший посуд.
02
Зменшити вогонь під каструлею, за шість хвилин обсмажити в ній цибулю-шалот до золотистого кольору. Додати корицю, імбир, кумін, куркуму і готувати, помішуючи, ще близько хвилини, до появи яскравого аромату спецій.
03
Залити цибулю зі спеціями бульйоном і 3 ст. л. лимонного соку, збільшити вогонь і довести вміст каструлі до кипіння, потім накрити кришкою і томити хвилин 15 на мінімальному вогні, поки цибуля не розм'якшиться.
04
Шматки курки покласти поверх цибулі і додати вогню. Коли бульйон в каструлі закипить, накрити її кришкою. Тушкувати 25 хвилин. Перекласти курку і цибулю на блюдо, накрити фольгою.
05
Сік, який залишився у каструлі, кип'ятити, поки він злегка не загусне. Додати фініки, 2 ст. л. лимонного соку і готувати на невеликому вогні ще пару хвилин, щоб фініки розігрілися.
06
Полити курку соусом з фініками, посипати шматочками обсмаженого мигдалю і кінзою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores


































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)