
Судак з овочами і травами на пару
Ingredients for the recipe
Ingredients
Broccoli
200 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
50 мл.
Palermo Tri-Color Pasteriuzed Bell Pepper Strips 500ml
1 шт.
Pike Perch Fillet
400 г.
Leek
100 г.
Litniy Med Honey 750g
10 г.
Chong Soy Sauce 1l
10 г.
Fresh Thyme 50g
10 г.
Preparation steps
01
Капусту вимити, просушити. Розібрати на суцвіття. Корінець нарізати тонкими пластинами.
02
Перець очистити від насіння і білих прожилок, нарізати тонкими півкільцями. Лук-порей вимити, відокремити три стебла, білу частину нарізати тонкими смужками.
03
Розстелити пергамент (за розміром більше, ніж довжина філе риби). У центрі розкласти нарізану капусту броколі.
04
Зверху капусти викласти філе риби.
05
Зверху філе присипати нарізаною цибулею. Зверху цибулі розкласти півкільця солодкого перцю і пару гілочок чебрецю. З двох сторін звернути пергамент, скрутити у вигляді фантика цукерки. Верхню частину обгортки залишити відкритою, щоб виходив пар при нагріванні.
06
Викласти рибу з овочами в судок пароварки. Варити на пару протягом 20 хвилин.
07
Тим часом приготувати соус. Соєвий соус змішати з рідким медом і оливковою олією. Добре перемішати соус. Через 10 хвилин після початку приготування страви, полити рибу з овочами соусом. Продовжити варити ще 10 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)