
Голубці з грибами
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cabbage
1 головка
JS Unagi Soy Sauce for Sushi and Meat and Fish 200ml
200 г.
Onion
1 шт.
Steamed Rice
1 кг.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
3 ст. л.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
1 ст. л.
Sliced Red Paprika
1 ч. л.
Salt Egypt
1 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
1 ч. л.
Preparation steps
01
Рис промити, гриби замочити в теплій воді.
02
Гриби віджати і пропустити через м'ясорубку.
03
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити в олії до золотистого кольору. Додати пасту і ще хвилину смажити. Додати чайну ложку паприки, перемішати і зняти з вогню.
04
Змішати рис, гриби і цибулю. Додати спеції.
05
У капустяний лист завернути начинку. Викласти в каструлю, залити водою з невеликою кількістю соняшникової олії. Варити 40 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores





























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)