
Пряна курочка
Ingredients for the recipe
Ingredients
Petit Ja Domestic Chilled Chicken Carcass ~2kg
1 шт.
Onion
1 шт.
Lemon
1 шт.
Garlic
3 зубчики
Aromatika Jasmine Essential Oil 5ml
3 ст. л.
Lyubystok For Mulled Wine Spices
по 1 ч. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Preparation steps
01
Підготовлену тушку збризнути соком лимона. Посолити, і натерти чорним перцем. Трішки змастити курку оливковою олією і відкласти.
02
Підготувати суміш прянощів: розтерти в ступці куркуму, коріандр, розмарин і гірчицю. Змастити курку, отриманою сумішшю.
03
Цибулину очистити і розрізати навпіл. Помістити половинки в "лимонні чашки". Вмістити їх в курку разом з часником. Потім помістити її у форму для запікання.
04
Запікати пряну курочку 60 хвилин, постійно поливаючи соком, утвореним в процесі випічки. Температура в духовці повинна досягати 200ºС.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores




























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)