
Печінка з бананом і ромом
Ingredients for the recipe
Ingredients
Svoya indychka Fresh Turkey Liver
700 г.
Onion
2 шт.
Auchan Lemon Zest in Jar 45g
за смаком
7 Flour 1kg
2 ст. л.
Pott Rum 54% 0.7l
60 мл.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
2 ст. л.
Banana
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
2 ч. л.
Basil in Pot
за смаком
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Печінку індички розрізати на середні шматки, посипати сухим базиліком, залити ромом і залишити на 30 хв. Вийняти печінку з маринаду, злегка промокнути серветкою і обваляти в борошні. Надлишки струсити. Обсмажити печінку з усіх боків до приємної рум'яності.
02
Зняти цедру з половинки лимона. Цедру обсмажити на олії, додати цибулю, пасерувати. Потім додати цукор, лимонний сік і печінку. Смажити, постійно помішуючи, до готовності. У кінці приготування посолити і поперчити.
03
Банани нарізати шматочками навскоси. Додати банани до печінки, перемішати акуратно, влити ром, і як тільки ром випарується, знімати з вогню.
04
Подавати, прикрасивши лимонною цедрою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)