
Пангасіус по-грецьки в апельсиновому соусі
Здавалося б, як ще можна приготувати рибу? Напевно, хотілося б спробувати чогось надзвичайного і особливого. У цьому випадку пропонуємо вам насолодитися стравою з риби в апельсиновому соусі. Перша думка, яка відразу ж закрадається: "якою ж на смак вийде риба, ще й в апельсиновому соусі"?. Пофантазували? А тепер скоріш замовляйте необхідні інгредієнти на нашому сайті: рибу, апельсин, борошно і маслинову олію, та готуйте скільки душа бажає! Основою, як ви здогадалися, цієї страви буде ніжна, смачна рибка - пангасіус. Ну, а в пару до неї приєднається соковитий, стиглий апельсин. Ви навіть не уявляєте, яка вийде смакота!
Ingredients
Філе пангасіуса
500 г.
Апельсин
2 шт.
Олія оливкова
4 ст. л.
Борошно пшеничне
3 ст. л.
Вершкове масло
2 ст. л.
Петрушка
1 пучок
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Філе пангасіуса гарненько промити. Посолити за смаком, а далі обмокнути у борошні. Обсмажити в рослинній олії з обох боків до готовності. Вийняти зі сковороди і покласти на тарілку.
02
Приготувати соус дуже легко. Для цього: розігріти сковороду, покласти шматочок вершкового масла. Сюди ж влити заздалегідь вижатий сік апельсину. Довести все до кипіння, при цьому постійно помішуючи.
03
Додати дрібно нарізаної петрушки і зменшити вогонь. Викласти рибу і тушкувати 15 хвилин, при цьому періодично поливаючи її апельсиновим соусом. Перед подачею можна прикрасити часточками апельсина і зеленню.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores