
Оладки печінкові
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Liver
500 г.
Chicken Egg C0 1pc
3 шт.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
2 ст. л.
Top Grade Wheat Flour
0,5 ст.
Salt Egypt
1 ч. л.
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Salad Sunflower Oil 500ml
30 мл.
Young Onions
1 шт.
Preparation steps
01
Дрібно нарізати очищену і помиту цибулю. Розігріти сковороду, додати рослинну олію, викласти цибулю. Обсмажити на середньому вогні 2-3 хвилини. Після, охолодити.
02
Помити печінку, пропустити через м'ясорубку разом з обсмаженою цибулею.
03
Додати в суміш яйця, майонез, сіль і перець. Ретельно перемішуючи додавати просіяне борошно.
04
Розігріти сковороду, додати 1 ст. л. рослинної олії. У розігріту олію столовою ложкою викладати оладки. Подавати з будь-яким гарніром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores








 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (2).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)