
Локшина з грибами, м'ясом і білим вином
Ingredients for the recipe
Ingredients
Taia Egg Noodles Pasta 400g
400 г.
Polisianka Chanterelles 500g
200 г.
Carrots
1 шт.
Onion
1 шт.
Super Fileo Chilled Chicken Thigh Meat ~1.1kg
350 г.
Bastida Me Gusta White Wine 0.75l
125 мл.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
1 ст. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
2 ст. л.
Spice Paprika Ground
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Grana Padano 32% cheese
40 г.
Parsley 70g
за смаком
Akvulya Still Water 2l
125 мл.
Preparation steps
01
Моркву і цибулю очистити. Моркву нарізати кубиками, цибулю дрібно посікти. Локшину зварити в підсоленій воді.
02
Лисички почистити, зрізати ніжки. Кожен капелюшок розрізати навпіл. Обсмажити лисички на олії.
03
Різане м'ясо смажити на олії. Додати моркву і цибулю, злегка обсмажити. Влити 125 мл. води і біле вино, додати томатну пасту, сіль і паприку.
04
Тушквати 10 хвилин, додати гриби з січеною петрушкою і тушкувати ще 5 хвилин.
05
Локшину покласти в сковороду з м'ясом і грибами, перемішати і посипати тертим сиром.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores
































 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)