
Курячі грудки, глазуровані карі
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chicken Breast
2 шт.
7 Flour 1kg
3 ст. л.
Onion
1 шт.
Marinado Tomato Paste 25% 460ml
3 ч. л.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
30 г.
Carmencita Curry 40g
1/2 ч. л.
Eko Mushroom Soup
150 мл.
Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml
1 ч. л.
Homemade Butter
15 г.
Salt Egypt
1/2 ч. л.
Preparation steps
01
У мисці змішати сіль із перцем. Додати просіяне борошно. Перемішати.
02
Куряче м'ясо обваляти в суміші з борошна. Обсмажити в сотейнику на вершковому маслі.
03
Перекласти м'ясо у форму для запікання. Запікати 20 хвилин при температурі 180ºС.
04
У сотейник долити оливкову олію. Додати нарізану цибулю. Пасерувати 2 хвилини. Всипати 1 ст. л. муки і протушкувати 3 хвилини.
05
Підсипати до цибулі карі і томат. Розвести бульйоном. Додати лимонний сік. Варити на повільному вогні 15 хвилин. Глазур готова.
06
Дістати з духовки запечене м'ясо. Полити глазур'ю. Відправити куряче м'ясо ще на 5 хвилин в духовку.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores






























 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)