
Курка по-фінськи
Ingredients for the recipe
Ingredients
Marinated Chicken Drumstick
400 г.
Oyster Mushrooms
150 г.
Vici Frozen Black Currant 300g
100 г.
KhMZ Sour Cream 20%
5 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Aro Sliced Olives 4250ml
за смаком
Pink Tomato in Packing
1 шт.
Cucumber
1 шт.
Greek Salad
2 листочка
Veres Green Peas 210g
100 г.
Preparation steps
01
Курячі гомілки укласти на деко, посолити, поперчити і поставити в духовку на 30 хвилин.
02
У сковороду скласти гриби, ягоди чорної смородини. Закрити кришкою, довести до готовності, періодично помішуючи.
03
Помідори і огірки порізати соломкою. Додати в гриби сметану. Тушкувати 5 хвилин.
04
Курку зверху полити сумішшю грибів і ягід. Подавати на листі салату, з помідорами, огірками, оливками і горошком.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)