
Капуста корейська
Ingredients for the recipe
Ingredients
Cabbage
1,5 кг.
Carrots
2 шт.
Garlic
1 шт.
Akvulya Still Water 2l
1,5 л.
Vash Tsukor Sugar 10kg
1 ст. л.
Runa Vinegar 9% 0.75l
1 ст. л.
Auchan Clove 10g
2 шт.
Salt Egypt
3 ст. л.
Chong Soy Sauce 1l
2 ст. л.
Packed Red Hot Peppers
1/2 ч. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l
100 мл.
Preparation steps
01
Капусту помити. Нашаткувати на середні бруски. Моркву очистити. Натерти за допомогою спеціальної терки брусками.
02
Потім очистити часник. Нарізати кружечками. Викласти усі овочі в посудину шарами.
03
Приготувати маринад. В окрему посудину налити 1,5 л. води. Закип'ятити. Додати цукор, сіль, гвоздику, оцет 70%, рослинну олію і соєвий соус. Перемішати. Варити 3 хвилини.
04
Червоний тертий перець додати в нарізану капусту. Прибрати з маринаду гвоздику і залити ним капусту. Охолодити. Відправити до холодильника на 10 годин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores































 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1) (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)
 (1) (1).png)