
Оладки з броколі з сиром
Оладки являють собою коржики, приготовані на основі тіста з консистенцією густої сметани і обсмажені з двох сторін. Основні інгредієнти для приготування оладок - це рідкий компонент (молочні продукти або вода), яйця і борошно. Оладки можна приготувати на дріжджовому тісті, а можна використовувати соду. Крім цього, оладки бувають м'ясними, круп'яними, фруктовими. Останнім часом популярними стають оладки з овочевими інгредієнтами: картоплею, кабачками, квасолею, капустою, горохом, морквою. Так інгредієнтом, що задає тон у запропонованому рецепті, є броколі. Білки, що містяться в цьому виді капусти, дуже поживні. А по незамінним амінокислотам броколі конкурує з яловичиною.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Broccoli
250 г
Top Grade Wheat Flour
70 г
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
30 г
Spice Pepper Mix
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Броколі помити і розібрати на суцвіття. Покласти їх у киплячу підсолену воду і варити близько 10 хвилин. Потім злити воду і відкинути на друшляк. Подрібнити броколі блендером до стану пюре.
02
Яйця збити і по трохи додавати в них просіяне борошно, добре розмішуючи. Додати сіль, перець і підмішати до пюре з броколі. На сковороді розігріти олію. Викладати столовою ложкою оладки і смажити по 1-2 хвилини з кожного боку до золотистої скоринки. Подавати, посипавши сиром, можна зі сметаною або натуральним йогуртом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores