
Фрітатта з картоплею і м'ятою
Фрітатта з картоплею і м'ятою має оригінальний, незвичайний і цікавий освіжаючий смак. Ця страва також дієтична, адже в її основі овочі. Сир пармезан і маслини надають страві оригінальний смак і аромат. Це дуже хороша ідея для сніданку для всієї родини, адже омлет має велику кількість білків і вуглеводів, з'ївши страву ви отримаєте відчуття ситості і наберетеся сил для початку дня. Хоча фрітатту можна подавати як на сніданок, так і на обід або навіть вечерю. За смаком в омлет можна додати солодкий перець, броколі, помідори, баклажани – ці овочі впишуться просто ідеально. До фрітатти можна подати салат зі свіжих овочів або капусти.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
450 г.
Zucchini
100 г.
Veres Green Peas 210g
100 г.
Maestro de Oliva Pitted Black Olives 360g
100 г.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
60 г.
Fresh Mint Bundle 50g
20 г.
Chicken Egg C0 1pc
5 шт.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
20 мл.
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками і відварити в підсоленій воді до готовності, а потім злити воду. Цукіні помити, нарізати скибочками і відварити протягом 2-3 хвилин. Маслини очистити від кісточок (якщо це необхідно) і дрібно нарізати.
02
Сир натерти на крупній тертці. З горошку злити рідину. М'яту помити, просушити, дрібно нарізати. Змішати картоплю, горошок, цукіні, маслини, м'яту, сир. Яйця трохи збити.
03
Духовку розігріти до 180°C градусів. Розігріти сковороду з рослинною олією, викласти овочі і залити яйцями. Смажити 3 хвилини. Потім помістити сковороду в духовку і запікати 15 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores